hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Livets vinst!

Publicerad 2018-05-14 22:11:30 i Allmänt,

(null)

Idag var det äntligen dags för årets första lopp! Att vädret dessutom bjöd på sommarfeeling va ett stort plus i kanten för denna premiär. Vårruset på 5 km i Kalmar var det dags för ikväll. Jag stod på startlinjen tillsammans med mamma och mina två småsystrar. Jag och Lisa, min yngsta syster hade bestämt oss för att springa tillsammans. Lisa har inte sprungit direkt sen sin graviditet och hade satt ett mål för sig själv med kvällens lopp som hon självklart fixade! Hon har en vilja av stål min syrra. En härlig  känsla att springa i mål tillsammans och se hennes stolthet över att ha klarat sitt mål. De värmer ett storasyster hjärta enormt. 

Hela familjen kom över mållinjen, fick medalj och landade sen nöjda på en picknickfilt i kvällssolen. Så otroligt mysigt att göra såna här saker tillsammans. 

Jag fick en fråga häromdagen som löd såhär: vad är de bästa med din viktminskning och din livsstilsförändring? 

Enkelt! De absolut bästa är att jag idag kan göra vad jag vill! Min kropp sätter inte gräser för vad jag orkar göra eller kan göra. Att jag nu kan göra saker som jag egentligen hela tiden velat göra men inte tidigare kunnat, de är livets vinst! Exempel på detta? Sitta på vilka stolar jag vill. Skutta uppför en trappa. Åka karuseller. Knäppa bältet i flygplansstolen. Springa efter bussen. Leka med barn. För att bara nämna några. Som sagt, livets vinst! 

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela