hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Dagens artikel i Barometern.

Publicerad 2016-12-31 11:54:33 i Allmänt,

De är viktigt för mig att när jag blir intervjuad om min resa, att jag blir "fångad" på rätt sätt. Och att jag kan stå för allt till hundra procent. Och de kan jag, är nöjd med även denna fina artikel! 

Mitt 2016.

Publicerad 2016-12-29 20:53:05 i Allmänt,

Årskrönikor är populärt såhär års. År 2015 va året då jag startade min resa mot ett hälsosammare, friskare och lättare liv. De hände mycket fantastiskt under de året. Men år 2016 va året då jag gjorde mig själv till huvudpersonen i mitt liv. Så många fantastiska saker har hänt. 


I mars tog jag mina första "löparsteg" nånsin, eller vi kanske mer ska kalla det joggingsteg. Det var med Bella och Stina under våra "intervall-rundor" på Svinö som jag upptäckte att jag inte bara klarade av att springa, utan också älskade de! De blev linnealunken, Maggan-loppet, malkars-loppet och nattloppet under våren/sommaren. Jag sprang även en mil, något jag ALDRIG trott skulle vara möjligt. 

Min resa har under året inspirerat andra människor till att göra förändringar i sina liv. Vilket är helt otroligt. Jag får så mycket kärlek och pepp genom Facebook, instagram och bloggen. 

Jag kunde börja handla kläder i vanliga butiker. I storlekar jag inte kunnat ha på många många år. En fantastisk känsla! 

Min yngsta lillasyster Lisa och hennes Pontus blev föräldrar till Kerstin. Och jag fick bli moster till en helt perfekt liten flicka som redan förtrollat mig med sin närvaro. 

Jag nådde de viktmål jag satte upp för mig själv. Och väntar nu på en operationstid för att få ta bort huden jag inte längre behöver. 

Året har varit fantastiskt och overkligt på många sätt. År 2017, I'm ready for you! 

Sugen på allt mellan choklad och chips!

Publicerad 2016-12-29 18:03:35 i Allmänt,

I affären idag hade jag ungefär en miljon tankar i huvudet. 


"CHOKLAD! CHOKLAD"

"CHIIIIIIIPS!"

"Jag har ju redan fikat på en kaka idag, 
då spelar de ingen roll om jag äter lite 
godis också."

Precis allt onyttigt kände jag mig sugen på! Men så kom jag på anledningen till suget. Jag har ätit för dåligt under dagen. Därav de enorma suget. 
Så då sa jag såhär till mig själv istället: 

"Du har inte ätit tillräckligt idag. 
Väntat för länge mellan målen och druckit för lite. Därför är du sugen på precis allt. 
Stå emot!" 

Jag stod emot. Hoppade in i bilen, tog ett tuggummi och åkte hemåt. Nu har jag precis värmt en matlåda. För jag är ganska övertygad om att de va hunger jag kände och inte suget efter något sött eller salt. 

Ibland vinner man över sina egna tankar, 
och ibland gör man det inte. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela