hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Tack mamma & pappa.

Publicerad 2017-07-31 13:15:58 i Allmänt,

De finns säkert lika många åsikter om före och efterbilder, jämförelsebilder eller vad man nu väljer att kalla dom, som det finns människor. Precis som med det mesta. Jag tittar på gamla bilder med stolthet. Jag var ingen sämre version av Frida än vad jag är idag. Och människor som känner mig kan med all säkert skriva under på att glädjen har alltid bott i mig och skrattet har aldrig varit långt borta. Skillnaden är visuell och ibland har jag själv svårt att greppa det. Tar ibland största storleken som finns på klädesplagg, glömmer ibland bort mig och känner en osäkerhet inför att sätta mig på en stol. 


För mig har styrkan alltid suttit i att jag vet vem jag är och är trygg i det. Mina fantastiska föräldrar kan jag inte tacka nog. Dom har under alla år lagt grunden för mig. Gjutit den plattform som jag nu står på. Lärt mig med vilken blick man ska se på sig själv och andra. Jag tänker att de är det viktigaste man kan ge sina barn. Och jag önskar att även jag lyckas med det den dagen det är min tur att gjuta en plattform åt mina barn. 

Vi påverkar varandra.

Publicerad 2017-07-30 19:38:09 i Allmänt,

Semestern rullar på och livet är fint. Jag njuter av att vara frisk, stark, kär och omringad av fina människor. Hade ett gäng fantastiska dagar på Gotland. Jag har sett så många fina platser, träffat många härliga människor, ätit gott och promenerat och sprungit.


Nästan dagligen får jag små meddelanden, kommentarer och mejl från fina människor som berättar att dom inspireras och motiveras av mig. En tjej skrev och berättade att hon hade svårt att ta sig iväg till gymet, men att ett inlägg jag hade gjort hade motiverat henne att gå dit och kört ett pass. Jag blir så glad av allt de fina ni skriver, de landar rakt i hjärtat ska ni veta. 
Så tusen tack för all vänlighet och värme. 

Vi har alla en stor inverkan på varandras liv. Vi påverkar andra människor positivt och vi påverkar andra människor negativt. Att mitt sätt att se på rörelse, balans och livet kan göra att någon annan människa väljer att göra bra val för sig själv är värt allt. Kan man påverka andra människor på ett positivt sätt finns det ingen anledning att inte göra det.

Sprid positiva saker.
Le mot människor du möter.
Va snäll.
Hjälp andra. 

Springa utan trassel!

Publicerad 2017-07-30 12:54:36 i Allmänt,

I ett samarbete med SUDIOSWEDEN testar jag deras trådlösa hörlurar. Otroligt skönt att slippa sladdar som trasslar ihop sig och är ivägen när jag springer och promenerar. 


Ange min rabattkod: rosenfrida när du gör din beställning så får du 15% rabatt. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela