hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Ännu ett lopp!

Publicerad 2017-05-31 23:01:24 i Allmänt,

Ännu ett lopp! Ännu en kick! Ännu en otroligt häftig känsla som jag slås av. Jag är så glad, så innerligt glad att jag varje dag väljer att göra så bra val för mig själv som jag kan. Vi måste komma dit med oss själva där vi förstår och accepterar att vi har våra egna liv i våra händer. Andra kan hjälpa till men ingen kan göra dina val eller ditt jobb åt dig. 


Jag har inte varit beredd att ta ansvar innan, jag sköt de åt sidan. Tänkte "ja ja, de tar jag hand om sen." Jag visste att jag hade behövt göra något tidigare men ingenting i mitt liv var dåligt. Hade de varit de, kanske jag hade fått anledningar att tvingas ta steget tidigare. Men steget är taget och de har blivit till ett enormt kliv. 

Jag visar för mig själv att jag är viktig.

Publicerad 2017-05-27 14:47:42 i Allmänt,

Jag är en person som alltid har gillat att bestämma grejer för mig själv. Sätta upp mål för mig själv gällande olika saker. I skolan tex hade jag ofta ett betyg i sikte. När jag insåg att min målmedvetenhet som jag hade i andra delar i livet också gick att använda till att förändra min livsstil blev de "lätt". När jag på riktigt insåg att det är jag själv som gör mina val. Andra kan hjälpa till, peppa, stötta. Men bara jag kan ta besluten att göra bra saker för mig själv. 


De ger mig en enorm kick att sätta upp olika slags mål för mig själv och sedan nå dit! De kan vara stora och små saker. Som igår kväll. Jag bestämde att på lördag morgon ska jag springa 1 mil, även om de är varmt och även om solstolen lockar. Under dagens mil log jag stort och tänkte flera gånger "jag gör detta möjligt för mig själv!". Klarblå himmel, havet bredvid nästan hela rundan, pigga ben, starka ben och ett pannben som jag aldrig trott att jag haft. För de va varmt även om jag sprang iväg i morse. Men jag tog mig runt och känslan efteråt när jag slängde mig i gräset va magisk på alla vis! 

Varje gång jag gör bra val för mig själv och gör de som jag själv har bestämt så visar jag mig själv att jag är viktig. De är så viktigt att lära känna sig själv och att våga ge sig själv fullt fokus. 

Hur visar du för dig själv att du är viktig? 

Något du måste göra.

Publicerad 2017-05-25 19:57:38 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig eftersom det är röd dag, och då är mitt jobb stängt. Istället har jag kryssat fram bland åkrar, raps och syrén. En härlig runda på 7,2 mil blev det idag. Jag cyklade till Revsudden, ett mysigt ställe där vi brukade fira midsommardagen när jag var liten. En liten camping, en dansbana, en hamn och fiskebodar. Satt där en stund och åt lite mellis, innan jag cyklade tillbaka.


Jag tror verkligen att det handlar om att hitta något som du tycker är roligt. För då gör du det med glädje! Jag hade aldrig varit ute och cyklat 7 mil idag om jag inte hade älskat varje tramptag av de! Testa dig fram och hitta din grej. För när träningen går från att vara "något du måste göra" till "något du måste göra för att du älskar det", de är då magin skapas! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela