hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

När allt får plats i veckan!

Publicerad 2017-09-28 19:31:46 i Allmänt,

Ikväll har jag och lillasyster Maja varit på ett Box-pass på gymet. Riktigt roligt! Maja visade sig ha Mike Tyson i sig och boxade på mig rejält. Roliga och jobbiga övningar där vi bland annat skulle slå 4 slag och sedan göra en burpee. Detta upprepades ett X antal gånger. Sedan sprang vi till väggen och vände, boxades, sprang till väggen. En kul blandning övningar som verkligen gav armarna en match. Lär nog kännas när jag ska lyfta kaffekoppen i morgon bitti. 


När jag körde hem från passet ikväll reflekterarade jag veckan såhär långt. Hur glad och in i hjärtat nöjd jag känner mig när jag lyckas få plats med så mycket av det som jag vill under en vecka. Jag började veckan med springa med mamma och sen käka middag med världens bästa föräldrar. Jag har kört spinning som jag älskar. Igår hade jag en mysig kväll med lillasyster Lisa och hennes lilla dotter. Sent igår kväll hämtade jag min fina Micke på flygplatsen och fick krama om honom igen. Och i eftermiddag har jag njutit av höstsolen i bästa tänkbara famn. För att sen boxas med Maja och nu serveras köttfärslimpa, sås och potatis. 

Vilken vecka! Och de är bara torsdag! Så innerligt tacksam för allt fint! Heja livet! 

Laddar batteriet!

Publicerad 2017-09-24 13:19:56 i Allmänt,

Härliga dagar på Gotland! Igår fick jag massage för första gången i mitt liv. 60 minuters klassisk svensk massage. Massörens kommentar när hon började massera min rygg löd "oj oj oj, har du ont?" Ja jo lite ont har jag haft. Men de är bättre mycket bättre nu! Hela kroppen knådade hon igenom och de va fantastiskt skönt. Något jag definitivt kommer unna mig igen. Tänker att de kan vara en bra och skön sak att göra en gång i månaden. Kroppen ställer upp på mycket och förtjänar verkligen lite kunglig behandling då och då.


Vi har varit och övernattat på en sparesort på Gotland. Badat, solat, ätit gott och promenerat i ljuvliga miljöer. Definitivt laddad för en ny härlig vecka efter denna sköna avkopplande helg. Batteriet är fullt! 

Älskade systrar.

Publicerad 2017-09-21 19:37:41 i Allmänt,

Igår hade jag en mysig kväll med mina älskade småsystrar. Dom två som alltid funnits där. Och som troligen känner mig allra bäst. 


Båda har på kärleksfulla, försiktiga och omtänksamma sätt försökt få in mig på andra spår längre tillbaka i tiden. Precis som mamma och pappa. Men de är först nu jag förstår hur oroliga dom har varit för mig. De känns jobbigt att tänka att dom har behövt vara så oroliga för min hälsa.

MEN det känns fantastiskt bra att nu kunna göra mig själv och dom stolta. Att som igår kunna träna tillsammans, att orka hänga med på saker dom vill hitta på, att inte vara en stoppkloss. Vi körde ett nytt pass som hette Actic Zone. Ett 30 min pass med olika övningar i tre olika block. Effektivt, svettigt och roligt! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela