hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Att hoppa i takt.

Publicerad 2018-01-16 21:26:20 i Allmänt,

Idag kom jag till gymet 1 timme innan mitt pass med Actic X-step började. Istället för att sitta ner och vänta, och riskera att bli seg tog jag en sväng på min gamla trotjänare. Crosstrainern. Där allt började skulle man nästan kunna säga. När jag vägde 145 kg och va som tyngst ville jag träna men samtidigt inte skada min tunga kropp. Då kändes crosstrainern som en jättebra start. Från början orkade jag 5 min. 5 som blev 10. Som senare blev 30 min. Inom loppet av några månader orkade jag kämpa på i 1 timme på crosstrainern flera dagar i veckan. 

Och de är lite så jag har tänkt hela tiden. Små steg som leder mig framåt. Skynda långsamt och hela tiden känna att jag har kroppen med mig. Att hoppa upp och ner på en stepbräda, i takt till musik och gärna i samma takt som resten av deltagarna i salen. Ja de är en stor utmaning för mig kan jag säga. Jag hänger inte alls med och känner mig ganska "klumpig". MEN jag kör ändå för jag tycker de är så jäkla roligt helt enkelt! Och nån gång kanske något steg sitter som en smäck! Vem vet... 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela