hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Våga testa nya saker.

Publicerad 2018-02-15 22:26:51 i Allmänt,

Varför i hela fridens namn har jag väntat så länge med att testa Power?!? Min syrra Maja har tjatat på mig länge att jag ska följa med henne och testa. Men jag har tänkt "nä de är nog för svårt och jag är ju inte så stark." 

Men idag vågade jag testa. Och vilken tur att jag gjorde de! För de va så jäkla kul! Magiskt att ha hittat ytterligare en träningsform att älska. Var ska detta sluta?? Jag behöver få in mer styrka i min träning för just nu är de mest spinning och löpning. Att själv vara på gymet och hålla på med frivikter och maskiner passar mig inte alls. Däremot detta gruppass i en sal fylld av en massa härliga människor och med en otrolig peppande instruktör, de va helt i min smak. Vilken tur att man vågar testa nya saker. För tänk vad man skulle missa mycket annars, eller hur? 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela