hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Känna efter eller köra på?

Publicerad 2018-02-15 15:30:53 i Allmänt,

Ibland ska man stanna upp och känna efter. Och ibland tror jag man bara ska köra på. Jag hade inte varit där jag är idag om jag varje dag hade känt efter om jag är trött eller inte. Jag hade inte nått dom mål jag har gjort om jag hade känt efter varje dag om jag har träningsvärk i kroppen eller inte. 

De är klart att jag är supertrött när eftermiddagen kommer, om klockan ringde vid 5 på morgonen. Som idag. Dagen började vid 5 för mig. Jobbade fram till 14. Hem och direkt hoppa i träningskläderna, ta en kopp kaffe och en skål med yoggi & müsli. Jag hinner landa en stund i soffan också. Sen är det dags för kvällens träningspass. Och idag ska jag testa något nytt som är utanför min komfortzone. Något jag är dålig på att göra. Jag gör gärna sånt jag kan och är trygg i. 

Idag ska jag testa "Power". Ett skivstångspass med olika övningar som rodd, marklyft och knäböj. Ska bli spännande! Och som alltid, testar man inte så vet man ju inte om man gillar de eller inte. 

Jag har fått in själva "köra på" grejen! Nu behöver jag tillåta mig själv att ibland känna efter, stanna upp och vila i de. Men de är oerhört svårt. Och sjukt ironiskt. Förut kunde jag inte få igång mig själv och nu får jag inte stann på mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela