hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Anmäld till Göteborgsvarvet!

Publicerad 2017-10-10 16:34:35 i Allmänt,

Nu är det gjort! Jag är anmäld till Göteborgsvarvet 2018! Hade nån sagt till mig för 2,5 år sen när jag började träna att jag skulle anmäla mig till en halvmara, hade jag skrattat. Men tiden går och man upptäcker saker man inte visste om sig själv! Och de är fantastiskt häftigt! 


Så i maj nästa år är det dags för mig att anta denna utmaning. Målet är som med allt annat jag tar mig för, att försöka göra det med ett leende hela vägen. Tiden känns helt oviktig just nu. Jag har vunnit bara genom att känna att jag kan amnäla mig till en halvmara. Allt annat är bonus! 

Känner jag mig nervös? Nä! För jag vet att jag kommer ta mig i mål. Kanske springer jag hela loppet. Kanske måste jag gå en del av banan. Men inne i mål är jag redan i tankarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela