hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

49.000 visningar på mina brallor!

Publicerad 2017-10-02 18:56:20 i Allmänt,

I somras hade jag med mig mina jeans till jobbet. Dom jeansen jag hade på mig senast våren 2015. Jag har valt att spara dom för att de blir så tydligt för mig vad jag faktiskt har gjort för mig själv. Jag är så oroligt tacksam att byxorna fanns när jag behövde dom. Att de gick att beställa i den storleken jag behövde från nätet. Samtidigt är jag väldigt tacksam och stolt över att jag inte behöver dom idag. 


Under en lång period var jag alldeles för fäst vid vad vågen visade för siffror. De kan bli en ganska farlig jakt och en hets som inte gör gott. Att mäta med måttband och ta fram dessa byxor som en påminnelse är mer värt. Idag känner jag själv att jag har en balans i mitt liv. Jag har gått upp några kilo sen i våras. Men jag mår bra, är stark, orkar springa långt och är lycklig i mig själv. En enormt stor seger att inte värdera mig själv och hur duktig jag är med hjälp av vågen. 

Åter till byxorna. Jag hade med dom till jobbet och två fina vänner som jag även har lyxen att dela jobb med hoppade i varsitt byxben. Två personer fick alltså plats i mina byxor. Vilket känns helt galet. Jag la upp en video-snutt på instagram för 5 dagar sen. I hopp om att inspirerar andra människor till att känna "de går!". Självklart också för att jag är förbaskat stolt, och lite mallig. 

Videon har 49.000 visningar. Vilket känns helt tokigt och galet på så många vis. Om jag med videon har fått en enda tjej/kille att hitta sin anledning till att starta sin hälsoresa för sig själv är jag mer än nöjd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela