hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Känslan av att inget ont kan nå oss.

Publicerad 2017-12-28 09:25:51 i Allmänt,

22 december gick jag på min julledighet. Har haft fantastiska mysiga dagar hemma hos mina föräldrar med hela familjen samlad. Ingen stress och inga måsten. Bara tid att varva ner och umgås. Så skönt och så otroligt viktigt. Den bästa känslan jag vet är när hela familjen är samlad. Då får jag en känsla av att inget "ont" kan nå oss. Även om man ibland går igenom saker som är minst sagt prövande så är känslan att bara vi har varandra så blir de bra. Jag älskar när vi sitter och pratar minnen från när vi va små. Någon berättar, nån annan fyller på. 

Efter mysiga dagar med min egen familj åkte jag vidare till Gotland för att fortsätta julmyset med Micke och hans familj. Människor jag inte känt mer än 7 månader men som får mig att känna mig så otroligt hemma i deras familj. Innan jag träffade Micke funderade jag en del på vad som är de viktigaste hos en framtida partner. Jag kom tillsammans med min kloka pappa fram till att den egenskap som är allra viktigast är att han är snäll. Jag trodde dock inte att så mycket snällhet, kärlek och omtänksamhet fick plats i en och samma människa, som de gör i Micke. 

De finns inget annat ord än tacksamhet som passar bättre ihop med julen. Tacksamhet över dom människor man har i sitt liv. Att få ha livet fyllt av människor som gör hjärtat varmt. Ni vet dendär känslan när man av att bara tänka på en person som betyder mycket fylls av en värme i hela bröstkorgen, och samtidigt som värmen når hjärtat så når nästan mungiporna öronen. Den känslan. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela