hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Att säga JA!

Publicerad 2017-09-19 22:12:25 i Allmänt,

Ibland måste man bara säga JA! Till roliga, läskiga, utmanande och utvecklande saker. Jag hade anmält mig till ett spinningpass ikväll. Brukar spinna på tisdagar. Denna tisdagen innehöll minst sagt en twist. Jag höll i passet. 


På min lunchpromenad ringde telefonen och jag fick frågan om jag kunde hoppa in och leda kvällens pass. Instruktören hade blivit sjuk och utan att egentligen fundera speciellt länge svarade jag ja. 

I april förra året följde jag med min lillasyster Maja på ett spinningpass för första gången. Och de gav verkligen mersmak! Sen dess har de blivit favoriten efter löpningen. Kvällens pass blev inte alls som passen brukar. Jag hade inte någon tid till att sätta ihop musik och program och skapa ett bra pass. MEN vi alla blev svettiga, trötta och vi gav oss själva 45 min träning och fokus ikväll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela