hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Slumpmässiga förberedelser ger slumpmässiga resultat.

Publicerad 2017-01-31 21:26:32 i Allmänt,

Veckan har startat riktigt bra! Varför? Jo för att jag har gjort bra val för mig själv. Jag har planerat så att det finns matlådor i kylen och frysen för veckan. Det finns bra mellanmål och frukost hemma. Kvarg, min hemgjorda musli, cashewnötter, ägg mm. 


Dessutom har jag tagit min promenad på min lunchrast både igår och idag. Har 30 min rast, och eftersom jag äter pedagogiskt med barnen på jobbet har jag redan ätit när det är dags för rast. Går samma runda varje gång. Dels för att jag är världens vanemänniska men också för att veta att jag hinner runt innan rasten är slut. Denna pausen ger mig: frisk luft, motion, egentid och energi till resten av dagen. 

Onsdag i morgon och planen för resten av veckan känns bra. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela