hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Ännu ett lopp!

Publicerad 2017-05-31 23:01:24 i Allmänt,

Ännu ett lopp! Ännu en kick! Ännu en otroligt häftig känsla som jag slås av. Jag är så glad, så innerligt glad att jag varje dag väljer att göra så bra val för mig själv som jag kan. Vi måste komma dit med oss själva där vi förstår och accepterar att vi har våra egna liv i våra händer. Andra kan hjälpa till men ingen kan göra dina val eller ditt jobb åt dig. 


Jag har inte varit beredd att ta ansvar innan, jag sköt de åt sidan. Tänkte "ja ja, de tar jag hand om sen." Jag visste att jag hade behövt göra något tidigare men ingenting i mitt liv var dåligt. Hade de varit de, kanske jag hade fått anledningar att tvingas ta steget tidigare. Men steget är taget och de har blivit till ett enormt kliv. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela