hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Inga konstigheter.

Publicerad 2018-01-31 14:07:15 i Allmänt,

Jag har den otroliga lyxen att slippa tänka på matlådor till mina luncher i veckorna. Jag jobbar som assistent på en skola där vi äter pedagogiskt med barnen. I 9 fall av 10 äter jag den lunch som erbjuds där. Är de något jag inte vill äta eller inte gillar tar jag med mig en matlåda. Är de svårt för mig att styra mina portioner? Inte nu längre. Jag vet vad jag mår bra av och har en deal med mig själv att alltid ta sallad först och att alltid ta en portion. Och de funkar alltid kanon. 

Idag serverades de vegetarisk soppa, vilket inte riktigt är min favorit.. så istället för att "falla dit" och äta mig mätt på de goda nybakade brödet så tog jag med mig en köttfärsbiff hemifrån och fyllde på med massa god sallad och en potatis. Inget krångligt och inga konstigheter alls.

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela