hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Lyckorus.

Publicerad 2018-03-04 19:21:54 i Allmänt,

Jag har funderat på att köpa boxningshandkar och mitzar ett bra tag. Och igår slog jag till! Och Micke fick ställa upp på ett hemmasnickrat pass. Situps, burpees, armhävningar, plankan och lite varierade boxningsslag. Han är inte helt såld på boxning  än, men jag jobbar på de. Snart kommer han älska de tror jag. Micke är så fin som alltid ställer upp för mig och stöttar mig i stort och smått. Ställer upp som boxningspartner, följer med på promenad i snöstorm och peppar mig till att fortsätta  göra   saker jag växer av som människa. Så otroligt tacksam för de. 

Och så idag var det dags igen. För årets upplaga av Vasalopps-spinning! Starten gick vid 8.00 och vi krigade på till första personen gick i mål efter 4 timmar och 24 minuter. Grym instruktör! Grym musik! Bra upplägg! Syrran på cykeln bredvid! Och ja vi satt på cyklarna hela tiden. Helt utan pauser! En riktig utmaning och svettfest utan dess like. Klev av cykeln helt slutkörd, så stolt och så lycklig!!! Detta lyckorus är helt fantastiskt att få känna! 

Jag är så glad att jag har vågat leta efter nya sidor och styrkor hos mig själv. Att jag vågar testa och utmana mig själv och hitta saker som ger mig just denhär känslan! 
(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela