hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Total tillfredställelse.

Publicerad 2017-10-09 20:23:51 i Allmänt,

I eftermiddag kände jag mig lite seg och lite  låg över att helgen tagit slut för fort. Stod i valet och kvalet om att springa en runda eller gå på ett box-pass. Men de ruskiga vädret idag gjorde att de blev box! Tänkte att något ska jag göra för att pigga upp mig själv. Och mycket riktigt blev det så. 


För det händer något i mig när jag går på ett pass. Jag får en otrolig kick! Oavsett om de är spinning, body balance eller box. Musiken pumpar ut ur högtalarna och stämningen är "nu kör vi!". En av instruktörerna brukar i början av passet säga "de är du själv som bestämmer hur trött du ska vara när passet är slut!" Och precis så är det ju. 

Varje gång jag går en promenad, springer en runda eller går på ett träningspass så väljer jag mig själv. Då och då tänker jag på just de, vad det handlar om, att välja sig själv. Jag vet vad jag mår bra av. Och eftersom jag har lärt mig vad jag mår bäst av att göra för både min kropp och min knopp så är det absolut min skyldighet att göra mig själv den rättvisan. Varje dag. 

När kvällens box-pass va slut rann svetten ner för pannan, armarna skakade och en känsla av total tillfredställelse fyllde hela min kropp, och gör fortfarande. Jag sover gott inatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela