hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Superkropp!

Publicerad 2017-05-22 17:02:38 i Allmänt,

I denna bild nedan ryms så mycket. Vissa av er kanske tycker jag tjatar. Men jag kan inte göra rättvisa med ord när jag försöker förklara hur mycket rörelse har kommit att betyda för mig. De är mitt bränsle nu, något jag inte klarar mig utan. Aldrig nånsin hade jag kunnat drömma om att jag skulle bli en så aktiv människa som jag är idag. 


Jag gick inte från att vara Frida som blev andfådd av att gå i trappor till Frida som springer en mil över en natt. Från start till nu har de varit viktigt för mig att hela tiden bestämma själv, välja själv. Vad vill jag träna? Vad tycker jag är roligt? Vad är jag nyfiken på? 

Att längta efter rörelse. Att älska varje minut av en löptur eller ett spinningpass, de är värt allt. Min kropp är en superkropp som ställt upp på allt detta. Först under många års tid bar kroppen runt på en kraftig övervikt, utan att protestera. Och nu, hänger den med på löpning, spinning, yoga, ja allt jag ger mig på. De är fantastiskt! Tack kroppen, du är toppen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela