hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Allt du gör för dig själv är en vinst!

Publicerad 2017-02-26 16:50:18 i Allmänt,

Denhär resan jag gör handlar om mig. Jag är där jag är idag på grund av val jag har gjort och gör varje dag. Valen jag gjorde tidigare i mitt liv ledde mig fram till den plats där jag befann mig för två år sen. En väldigt glad tjej visserligen, men med en alldeles för tung kropp för att kunna leva  livet fullt ut.


Att planera och bestämma över mig själv är ju något som ligger mig väldigt nära hjärtat. Och är till en enorm fördel för att jag ska må så bra jag kan må. Jag ser alltid till att ha matlådor i frysen och jag lagar den maten jag vill äta. Återigen vanlig mat utan en massa krussiduller. För mig är de rätt väg. Veckan planerar jag upp på söndagen. Skriver in i min kalender vad jag vill träna för pass och andra saker jag vill göra. 

Ibland följs planen till punkt och pricka. Ibland inte. Men om jag tex har planerat in 5 träningspass och i slutet av veckan "bara" genomfört 3, så är det fortfarande en miljon gånger bättre än om jag inte hade rört mig alls. Allt går att vända och vrida på åt alla möjliga håll. 

Du kan själv välja om de är ett misslyckande att du inte gjorde som du hade tänkt eller tänka att allt du gör för dig själv är en vinst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela