hejnyalivsstil.blogg.se

I april 2015 började jag ge mig själv en större plats i mitt eget liv. De blev en livsstilsresa som resulterat i en viktminskning på drygt 60 kg. Men framförallt resa där jag hittat många nya delar av mig själv. Kanske kan jag inspirera någon, de vore fantastiskt! Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tankar och av min inställning till livet. Häng på!

Vad är viktigt?

Publicerad 2017-04-24 21:09:53 i Allmänt,

Vilken pangstart på veckan! Vilken måndag! Har varit med min kompis Malin på Friskis och Svettis ikväll. Hängde med henne på hennes favoritpass. Ett medelgympa-pass på 1 timme. Riktig roligt, energigivande och peppande! Jag ska testa lite fler pass på Friskis för att känna efter om det kan vara nåt för mig. Går lite i funderingarna på att byta gym. Och friskis är en stark kandidat. Vi får se hur jag gör. Det blir nog "kvalitén" på spinningen som blir det avgörande. 


I morgon har jag en telefontid inbokad med kirurgen jag träffade för 3 månader sen. Angående att jag vill göra en bukplastik för att ta bort den överflödiga huden på magen, som "hänger" ner 7 cm. En ganska laddad grej för mig. När jag va där för 3 månader sen fick jag beskedet att jag behövde gå ner 3 kg till för att kunna få operationen. Under dessa 3 månader har jag gått upp 3 kg. Mina kläder sitter lösare och jag har minskat runt kroppen i centimetrar. Men vågen och mitt BMI är det som styr operationen. Jag mår just nu bättre än vad jag nånsin har gjort. Jag känner mig stark. Jag orkar springa längre än jag vågat drömma om. Jag lever ett rörligt, härligt liv. 

Vad är viktigt? Den frågan får jag ställa mig. Och självklart är det viktigast att jag får må såhär fantastiskt. Inte att hetsa ner min vikt för att få operationen. Jag väljer att försöka se det såhär istället: under denna viktminskning har min kropp varit med om något stort. Och att huden har dragit ihop sig så fint som den har, på alla ställen utom just magen är ju helt otroligt! Vi får se vad samtalet i morgon ger. I den bästa av världar ser läkaren förbi BMI-kravet och ser istället på hela min resa. Om inte så får magen hänga med ett tag till. Oavsett vad så blir det bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela